waarom
 

WERKEN MET EXPONENTIËLE MOGELIJKHEDEN credit: Steef Fleur – studiosteeffleur.com

WERKEN MET EXPONENTIËLE MOGELIJKHEDEN
credit: Steef Fleur – studiosteeffleur.com


Bestaansweten
De basis van veranderkracht

Na ruim 25 jaar werken bij allerlei organisaties wist ik wat mij te doen staat. Ik wil met RabbleInc. de wereld een beetje mooier maken door de oneindige kracht van mensen te verbinden met de exponentiële (technologische) mogelijkheden van deze tijd. 

Sterke organisaties zijn zich bewust van hun bestaansrecht. Waarom mag je er zijn? Wat geef je dat voor mensen van waarde, van betekenis is? Voor klanten, voor je medewerkers, voor hun gezinnen? Voor de samenleving, voor de planeet?

Je bestaansrecht weten geeft zelfvertrouwen en richting. Het motiveert, inspireert, duidt en creëert helderheid. En in een wereld waarin alles steeds sneller verandert, geeft het besef je houvast en durf om andere beslissingen te nemen. 

Ontwikkelingen binnen en buiten leiden vaak tot de vraag hoe blijvend het bestaansrecht van een organisatie is. Het is mijn werk, organisaties te helpen dit te (her)ontdekken. Het leven in te blazen en door de tijd te ijken en herijken. Vandaaruit orkestreer ik blijvende verandering in organisaties. En dat doe ik samen met anderen. Als een node in een netwerk. 

Ik ben trots op wie ik ben en wat ik weet en kan. Ik vind het een feest te ontdekken hoe ik dat kan omzetten naar RabbleInc. Deze onderneming motiveert me, inspireert me en het stelt mij in staat te leven vanuit mijn bestaansweten en te vertrouwen op mijn veranderkracht.

Top