WAT
 

HELDER ZIEN WAT NODIG IS  credit: Daniel Ruswick – unsplash.com

HELDER ZIEN WAT NODIG IS
credit: Daniel Ruswick – unsplash.com


Voorbij tijd en plaats

In mijn werk tot nu toe heb ik ervaren hoe tijd en plaats mij belemmeren om vanuit aandacht en impact betekenisvol te werken. Daarom werk ik met de volgende vijf producten.


Bestaanswoord – Een verhaal

Aan de hand van mijn ervaringen vertel ik een verhaal waardoor je met andere ogen naar hetzelfde kijkt. Waardoor je voelt wat de werken vanuit bestaansweten betekent. Een inspiratiebron. Aangepast op de context van wat er nodig is.


Bestaansweten – Een scan

Ik scan het hoe en wat van een organisatie én het wel en wee van het meest kostbare kapitaal in een organisatie. Aan de hand van een praatplaat, bepalen we samen met een verander- of directieteam de eerste stappen om de organisatie in beweging te krijgen. Dicht op de dagelijkse manier van doen en laten.


Bestaansverandering – Veranderbegeleiding

Een verandering start van binnenuit. En de relatie tussen resultaat en inspanning dient helder te zijn. Ik begeleid teams die verandering besturen vanuit en in de richting van het bestaansrecht. Naar een integrale manier van continu veranderleiderschap. 


Bestaanskracht – Human Resources

Ik begeleid de afdeling human resources bij het innemen van haar plek. Met als focus de inzet en ontwikkeling van menselijk kapitaal. Transparant en analytisch. Bijdragend aan impactvolle resultaten en blijvende groei.


Bestaansvariant – Interventies creëren

Soms blijft de verandering hangen op een bepaald punt. Of verdient een positionering, proces, reorganisatie of systeemimplementatie de aandacht. Om de verandering te helpen en beweging op gang te brengen zijn interventies nodig. Deze interventies creëren we samen. Passend bij wat nodig is én de cultuur van de organisatie.

Top