WIE
 

GONNIE BEEN credit: Steef Fleur – studiosteeffleur.com

GONNIE BEEN
credit: Steef Fleur – studiosteeffleur.com


Door de ogen van

Gonnie geeft kleur en warmte aan je bedrijfsvoering. Deskundig in de corporate omgeving, direct en eerlijk, de mens centraal maar altijd resultaatgericht. De kracht achter Het Nieuwe Werken.
[Ron Augustus – Microsoft]

Gonnie is een oorspronkelijk persoon met een groot intuïtief vermogen dat ze combineert met veel ervaring en lef waardoor ze complexe systemen gemakkelijk doorziet en kan invoelen welke interventies nodig zijn om te zorgen dat de energie weer gaat en blijft stromen. Een uniek, sprankelend mens, met inderdaad een vleugje vrolijke vrouwelijke rebellie.
[Erik Mandersloot – Aberkyn]

Gonnie heeft de gave om het bestaansrecht van een organisatie voelbaar te maken voor de binnen- en buitenwereld. Haar aanpak beslaat zowel leiderschapsontwikkeling als organisatie ontwikkeling, met een manier van handelen die effectief maar vaak onconventioneel is. Haar integrale denken en doen is een verademing en maakt het resultaat duurzaam en impactvol.
Bij (gecombineerde) vraagstukken rond leiderschap, de (samen-)werkomgeving, interne communicatie, reputatiemanagement, corporate social responsibility, of ieder gerelateerd onderwerp dat om een frisse aanpak vraagt, kan ik Gonnie van harte aanbevelen.  
[Theo Rinsema – Shift Patrol]

Gonnie slaat als geen ander de brug tussen het individuele menselijke potentieel en de samenleving van de toekomst. Doordat zij beide talen spreekt en noden kent kan zij een belangrijke rol spelen in de ontwikkeling van de bedrijven en organisaties. Haar gegronde, grensverleggende en toch in de bestaande bedrijfscultuur ingebedde aanpak ervaar ik als uniek.
[Dirk Oellibrandt – Life Projects]

Gonnie is anders. Daarom is ze zo goed in verandering
[Tako Koning – Microsoft]


Biografie

Mijn naam is Gonnie Been. In 1965 ben ik geboren in Meppel (Drenthe). Sinds die tijd beweegt mijn ontwikkeling zich rondom de vraag waarom ik besta. Vanzelfsprekend richt ik mij daarom met  RabbleInc. op het verder uitdiepen van die vraag. Voor mijzelf en voor andere organisaties. Met liefde als basis en anders zien als kracht ben ik in 2015 de onderneming gestart. Eentje die hopelijk groter wordt, dan ik mij durf voor te stellen. Bijdragend aan een mooiere wereld. Naast sociaal ondernemer, ben ik trotse moeder van twee dochters. 

Op negentienjarige leeftijd verhuisde ik naar Den Haag  om naar de Hotelschool te gaan. Na een marketingstage in Ithaca (USA) heb ik vanaf 1989 gewerkt bij verschillende bedrijven en organisaties. Nationaal en internationaal. Commercieel, publiek en non-gouvernementeel. De laatste 12 jaar was ik bij Microsoft Nederland eindverantwoordelijk voor communicatie en sociale innovatie. Het meest impactvolle wat ik daar heb gerealiseerd staat bekend als het nieuwe werken. Vanuit RabbleInc. werk ik bij Index Initiative als index leader. Verder vervul ik een bestuursfunctie bij het Internationaal Danstheater, heb ik zitting in de adviesraad van Stichting YourLab en ben vriend van het EarthCharter.

Top